Udgiv påmindelse: Gå ikke glip af tæppefirmaet x Nike Dunk High!

Hvis du prøver at finde et af de mest specielle samarbejder i den nylige hukommelse, kan tæppefirmaet X Nike Dunk High bare være dit svar. Oprettet i samarbejde med brødrene Ayman og Osama Abdeldayem, vi først kiggede på disse i slutningen af ​​sidste år, og de falder endelig i morgen den 2. marts kl. 8 på Nike UK!

En af de nuværende og største dunks, der har en tårevand, denne sko gør det som ingen andre derude. Arbejder på en sprød hvid læderbase, blå “Royal Pulse” -paneler gør deres vej gennem skoen komplet med en cremet marmoreret effekt. Mens du måske synes, de allerede ser temmelig specielle ud, er det meget mere, du bærer dem mest, det ydre materiale ripper, langsomt, men afslører bestemt AM -overflod af legende mønstre, som skate -mærket er kendetegnet for.

Int’l forsendelse

Se mere

Int’l forsendelse

Se mere

Nedenunder finder du en off-white mellemsål, der bruger en vintage stemning, og dette foret derefter med en glidende tyggegummi til et retro-look. Selvfølgelig kan du ikke tale om dette Nike -samarbejde uden at nævne den hemmelige meddelelse, der er trykt bag hælen. Når du fjerner stoffet omkring ryggen, bliver du præsenteret for udtrykket “bragt til dig af Habibis på Carpet Company” ved hælen, med “Habibi”, der direkte oversætter til “Loves” eller “Darlings” på arabisk.

Som påpeget før frigiver tæppefirmaet X Nike Dunk High i morgen den 2. marts kl. 8 på Nike UK! Fortæl os, hvad du synes om dette en-til-en-slags partnerskab, og i beslægtede nyheder falder Supreme X Nike SB Dunk Low Spring/Summer 2021 denne uge!

Int’l forsendelse

Se mere

Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *