Comme des Garçons X Vans Old Skool “White” kommer snart

Anaheim, Californien-baserede skatewear Vans er et fodtøjsmærke, der har bidraget væsentligt til at forme sneakerkulturen til, hvad det er i dag. Vans har rekrutteret forskellige medlemmer til deres husstand gennem sin tid, som den verdenskendte japanske mode Essential Comme des Garçons. Duoen har leveret en lang række sortiment gennem årene, som CDG Vans Old Skool “Black” såvel som nu i en ny hvid makeover.

Comme des Garçons X Vans Old Skool “White” vil bevare alle de traditionelle funktioner i skate-vendte-lifestyle-modellen, inklusive co-branding gentagne “CDG” Wordmarks over mellemsålesystemet underfodet-undtagen denne gang i sort for at give en pop af kontrast.

Billede ved hjælp af CDG
Int’l forsendelse

Se mere

Den lærredskonstruerede øvre har en ren hvid skygge, lagdelt med læderaspekter til en premium touch samt en cremet nuance af hvidt ruskindværktøj til at afbryde det, der ville have været en tredobbelt hvid farvebane. Hvis du er en alvorlig fan af Rei Kawakubo såvel som hendes arbejde med varevogne, er disse varevogne gamle Skools en no-brainer.

Comme des Garçons X Vans Old Skool “White” frigiver den 7. januar hos Vælg CDG -forhandlere, herunder Dover Street Market -lokationer. Sørg for, at du forbliver låst i ideel lige her på den eneste leverandør for at holde dig opdateret med de nuværende Vans -samarbejder. I lignende nyheder kombinerer Comme des Garçons x Nike Premier fodboldstøvler med hæle.

Billede ved hjælp af CDG
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *