Den off-white X Nike Air Force 1 ‘Volt’ falder for småbørn

i betragtning af at den først lækkede tilbage i april, har sneakerheads overalt været (im) tålmodig ventet på frigivelsen af ​​den off-white X Nike Air Kraft 1 ‘Volt’, og nu ser det ud til, at den ønskede sneaker også falder for små.

Billeder med tilladelse fra Sneaker Insider HypeAm, ‘Volt’ males i en ekstremt iøjnefaldende skygge i hele øven. En slående sort swoosh er til stede langs sidepanelerne, mens en fed orange patch leverer skoen med en smukt kontrasteret æstetik. Nedenunder er der en luftfused mellemsål til stede for yderligere komfort og et glattere skridt, og for at runde tingene af, ”Nike” -brand, afslutter den dekonstruerede æstetik, som vi alle kender og elsker.

Hvad synes du om den off-white X Nike Air Force 1 ‘Volt’ til småbørn? Er du ekstatisk for denne udgivelse? Eller tror du, at det off-white X Nike Hype-tog er gået væk fra skinnerne? Fortæl os dine tanker i kommentarfeltet nedenfor! I relaterede nyheder får den off-white X Nike Air Force 1 ‘Black’ også småbarnsbehandlingen!

Billeder ved hjælp af hypebeast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *