Ronnie Fieg driller Kith X Nike Air Force 1

Ronnie Fieg er sandsynligvis den travleste mand i spillet. Ideel efter afsløring af et partnerskab med Disney og Converse har den amerikanske modedesigner nu taget til Instagram for at drille Kith X Nike Air Force 1, og det er en ting af skønhed.

Malet i den klassiske ‘Triple White’ -palet, FIEGs AF1 ved hjælp af oser med luksus. Fra de overdådige guldblonderideer og deubré til den lille grønne swoosh langs siden skrig hver eneste detalje premium kvalitet. Perforeringer nåde tåboksen for den vintage stemning, som vi alle kender og elsker, og den laterale og mediale swoosh består af en række kith boks -logoer, alle stablet op på toppen af ​​hinanden for et grundlæggende, men alligevel slående look, der er Sørg for at dreje hoveder.

Næsten meget andet forstås om Kith X Nike Air Force 1 på dette tidspunkt, men en ting, der er sikker, er, at disse vil sælge et hjerteslag. Hvis du tænker på dette par, skal du sørge for at holde dine øjne skrælede på den eneste leverandør, og vi fortæller dig, så snart en officiel udgivelsesdato er blevet annonceret. Kunne dette være Ronnies fineste sneaker kollaps endnu? Det er måske bare!

falsk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *