Det menneskelige Made X Adidas EQT Racing 91/16 modtager et boost mellemsål

, hvis du er en stor fan af japansk streetwear hæftning en bademap, alias Bape, vi er ikke i tvivl om, at du er bekendt med Nigo, grundlæggeren . Men efter at han rejste fra etiketten for over otte år siden nu, er der ingen, der benægter, at Nigos kreativitet går ud over bare hajhætter og camo-plasteret tøj, og vi kan se dette fra, hvad hans brand menneske fik at byde på. Arbejder i partnerskab med The Three Stripes-mærket, designer-slash-DJ og Adidas reviderer en arkiveret silhuet og fornyer den med et boost mellemsål-nu dubbede det menneskelige Made X Adidas EQT Racing 91/16! Vi har et nærmere kig på nogle teaserbilleder med tilladelse fra @HypeneverDies, så læs videre for mere!

Adidas Eqt er en silhuet, der debuterede i de tidlige 90’ere, gik ind i arkivet og vendte tilbage til hylderne på et tidspunkt i 2017. Siden da har den modtaget et par ændringer, med titlen med nye navne som Adidas EQT Support ADV , EQT -pude adv og mange andre.

Hvad angår denne co-mærket iteration med mennesker lavet, holder den OG-designet af EQT-racing 91/16-modellen, men bytter mellemsålenheden ud for en adidas i fuld længde boost mellemsål, som vi ved er uovertruffen, når det kommer til trøst . Ensemblet ser ud til at lancere i to farver, den ene donerer en aqua-blå farvetone, mens den anden vælger en meget stealthier-opsætning med dæmpede toner. At afslutte den eftertragtede kollaps er Human Made’s signaturhjerte logo og “Gears for Futuristic Teenagers” -sloganet, der er præget af sidepanelerne.

Det menneskelige Made X Adidas EQT Racing 91/16 har ikke fået en officiel udgivelsesdato, men hvis du holder den låst lige her på den eneste leverandør, kan vi underrette dig om alle de seneste Adidas -udgivelser. I lignende nyheder er Adidas Forum Low “Cloud White” de perfekte sommer spark!

Billede via hypeneverdies
Int’l forsendelse

Se mere

Billede via hypeneverdies
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *