Yeezy QNTM genopfylder rundt om i verden i weekenden!

Dette er det. Efter måned såvel som måneder med ventetid er den varmt forventede Yeezy QNTM “Quantum” til sidst at få en rundt om i verden genopfyldning i weekenden! Aller først drillede al metoden tilbage i 2018, den fik en ekstremt begrænset Chicago-eksklusiv udgivelse i All-Star Weekend sidste år, så at oplyse, at vi er over hyped, er en underdrivelse såvel som en halv!

Med en åndbar Primeknit-øvre er de laterale såvel som mediale sidepaneler pyntet med gennemgående aspekter, der låner til en ultra futuristisk æstetik. Black Stripe -skitsering gør sin eksistens forstået type som Yeezy Boost 350 V2 “Zebra”, mens en fløde ruskindtokeboks panel ligner Yeezy 700 -linjen.

Billede via Yeezy Mafia

Billede via Yeezy Mafia
Neoprenhælen tilbyder sneakerheads med støtte såvel som stabilitet, der er ude af hitlisterne, såvel som dette er i kontrast til en helt reflekterende 3 m hæl, der glinser i lyset. Afslutning af alt er en ultra glat adidas boost mellemsål nedenunder, der tager stil -signaler fra den eftertragtede Yeezy Boost 380, der afslutter det legendariske look.

Hvad er der ikke at lide ved Adidas Yeezy Qntm “Quantum”? En af de mest populære silhuetter, som Kanye West nogensinde har lavet, det forventes at falde den 5. september i fulde husholdningsstørrelser. Teknikken til frigivelse er endnu ikke officielt bekræftet, så sørg for at holde den låst på den eneste leverandør for at få flere opdateringer, når den udvikler sig! Lad os forstå, om du går efter et par såvel som i tilknyttede nyheder, Yeezy GM Jon Wexler har forladt Adidas!

Billede via Yeezy Mafia

Billede via Yeezy Mafia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *