Kanye West opdaget af Paparazzi i La Rocking Nike Vandals

Kontroversiel siden første dag, Kanye West har endnu en gang været plettet at skubbe grænserne for det, der er acceptabelt, da paparazzi i denne weekend opdagede Yeezus -stjernen selv ud i Los Angeles Rocker et par Nike -vandaler på trods af hans Million Dollar Adidas -aftale, der inkluderer Yeezy -mærket. Mens West ikke er fremmed for kontrovers, virker dette træk lidt dristigt i betragtning af, hvor tæt tilknyttet han er med de tre striber.

Kanye har arbejdet med Adidas siden 2015, efter at han forlod Nike i 2013 og hævdede, at han ikke fik nok kreativ frihed til at gøre sine egne ting. Siden da har rapperen og det tyske sportsbeklædningsmærke med succes skabt et imperium, der tilbyder et af de mest succesrige sneaker -samarbejder nogensinde.

Billede via Kanyemedia_
På grund af dette partnerskab er Kanye praktisk talt aldrig blevet set iført noget andet end hans egne designs siden da, hvilket ville give perfekt mening. Vi har ingen yderligere oplysninger om, hvorfor han havde de førnævnte Nike-vandaler, men det er også værd at bemærke, at han var iført en fuld ansigt, der ser ud til at være meget visuelt ligner Maison Margiela-masker Yeezus Tour.

Kanye afsluttede udseendet med en lysblå pufferjakke og sorte lige benbukser, som han ganske vist må have været varm i, i betragtning af at vejrrapporterne angiver, at det var 26 grader Celcius i LA i weekenden. Mens alt dette er bisarr, er der heller ikke nogen at benægte, at det hele er meget Kanye – og vi elsker det! Hold det låst lige her på den eneste leverandør for alt det nyeste, og mens du er her, så tjek den kommende AJ1 High OG “Patent Bred”

Billede via Kanyemedia_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *