Community X Adidas Ultra Improving får en udgivelsesdato

Tidligere på året tog Shinsuke Takizawa til Instagram for at drille kvarteret X Adidas Ultra Boost, såvel som nu har vi til sidst en udgivelsesdato for den varmt antipcated samling! Viser op i Ultra Clean Black såvel som hvide paletter, du kræver absolut et par i din rotation, når de falder!

Udformet fra et åndbart pasform til materiale, begge NBHD UBS-funktionen fire Jagged Lightning Bolt-stil pile, der skyder ned ad vampen mod tokeboksen, og understreger løberens strømlinede design. Komplementære bure tilføjer støtte, såvel som selvfølgelig forbedrer fuld længde mellemsoller sidder under fødderne for yderligere komfort såvel som ubegrænset dæmpning. For at runde alt ud gør blankt patent læder sin metode til tungerne for et look, der er lavet til at dreje hoveder.

Indstillet til at falde den 27. april ved hjælp af kvarterets webshop, kan du forvente en bredere frigivelse i den ekstremt nær fremtid! Lad os forstå, hvilket kvarter x adidas ultra forbedrer, du bidrager til din samling, og mens du er her, skal du se på det fulde Adidas Sneaker -serie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *