Ozzy Osbourne’s Cryptobatz NFT Job annoncerer World-First Biting-funktionen

i sidste måned afslørede den legendariske heavy metal-kunstner Ozzy Osbourne sit Cryptobatz NFT-projekt. Dette omfatter 9.666 helt unikke NFT -flagermus, dette refererer til det berygtede øjeblik under en forestilling fra 1982, hvor han bidte hovedet fra en flagermus. Cryptobatz har siden endt med at være den største mest handlede stjernejob på Opensea såvel som nu, NFT Studio Sutter Systems har afsløret et helt nyt “bitende” værktøj, der vil give flagermus ejere muligheden for at bide et NFT fra et andet projekt, producerer en mutantbat, der deler træk ved både Cryptobat såvel som “offeret”.

Den 20. februar introducerer Sutter Systems Bite Fest. En verdens første begivenhed, dette vil give indehavere muligheden for at bide en NFT fra fem af de mest værdsatte NFT-job, herunder træt Ape Yacht Club, Cryptobatz, Cyberkongz, Supducks samt fremmede Frens. Når han tager placering over en periode på tre uger, vil Cryptobat-ejere være i stand til at producere en ekstra NFT, som sandsynligvis vil være endnu mere usædvanlig såvel som samlerobjekter end deres eksisterende Cryptobat.

“Oprettelse af vores muterende bittende værktøj har ikke været nogen lille bedrift.” forklarer Sutter Systems medstifter, Jepeggi. “Vi har været nødt til at forekrete titusinder af utallige kunstværkerkombinationer for at levere dette værktøj, men det svar, vi har fået fra NFT-kvarteret, har været overvældende, da det er noget, der aldrig er blevet udført i Web3 før. Vi ‘ Vi har set seriøse samlere komme i folden, når de prøver at få deres hænder på den sjældneste Cryptobatz for at sikre, at de kan producere en ultra-sjælden mutantbat fra deres eksisterende NFT-samling. Tokenomik Udenlandske chancen for at afsløre yderligere muterende værktøjer i fremtiden. ”

Ozzy Osbourne Cryptobatz Biting Utility er indstillet til at introducere den 20. februar såvel som vil omfatte et ceremonielt program for højttalere for at markere aktiveringen af ​​hver funktion. Dette er en virkelig interessant tid for den ikke-svampbare tokenindustri, såvel som vi ikke kan vente med at se, hvad der sker næste gang! Hvis du ikke er sikker på, hvad vi taler om, skal du sørge for at tjekke den eneste leverandørvejledning til at købe NFT’er såvel som i Associated News, er Snoop Doggs nye Death Row Records -album nu et NFT -label!

Billede via Cryptobatz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *