Kom tæt på med Yeezy -stigningen 350 V2 “MX Rock”

Hype for 350 V2 er officielt tilbage, og det starter med Yeezy -stigningen 350 V2 “MX Rock”. Uden tvivl et af dette års mange efterspurgte farver, tog vi et snig af dette par helt tilbage i april, og nu kommer vi tæt på og personlig med den pågældende sko, og det ser så ud Meget bedre end vi nogensinde kunne forestille os!

Ankom i en “tredobbelt sort” farveskema slags som den “sorte” eller “cinder”, er Primeknit -øven accentueret med jordiske brune og mørkegrå toner for et look, der helt sikkert drejer hoveder. En monofilament -mesh -stribe skyder over det laterale sidepanel på Yeezy, og dette sammenføjer en trækfane rundt om hælen for ekstra bekvemmelighed.

Billede gennem Yankeekicks
Int’l forsendelse

Se mere

Billede gennem Yankeekicks
Int’l forsendelse

Se mere

Tykke reb snørebånd binder alt sammen, og nedenunder præsenteres du for den legendariske ribbed mellemsål, der huser en adidas øgningsenhed i fuld længde. Dette giver en skør mængde komfort med hvert trin.

En udgivelsesdato er endnu ikke officielt bekræftet af Kanye selv, men vi kan forestille os, at Adidas Yeezy øger 350 V2 “MX Rock” vil lande engang i september i år. Fortæl os, hvad du synes om denne ultra distinkte farvebane, og mens du er her, kan du lige så godt tage et smugkig på Yeezy øge 350 V2 “Beluga RF”!

Billede gennem Yankeekicks
Int’l forsendelse

Se mere

Billede gennem Yankeekicks
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *