Nike sæt til at frigive en sko, der reducerer skader

løbere, glæder dig! Nike har udviklet en sko, der lover at mindske skaden, øge ydeevnen samt give dig din mange komfortable tur endnu. Nike React Infinity Run er udformet ved hjælp af brancheførende teknikker, såvel som med mange års forskningsundersøgelse såvel som kompetence bag designet, kan du være sikker på, at disse fitnessinstruktører får opgaven.

I 2017 reagerede Nike – et specielt skum, der leverede optimeret dæmpning såvel som energiafkast – debuterede og gav løbere et par sneakers, der var blød, let og ultra holdbar. Nike React Infinity Run sikrer React Innovation med en responsiv platform såvel som chunky mellemsål for en glat, flydende tur.

Denne sko føles øjeblikkeligt anderledes end de andre i din samling – når den er på den stabiliserer dig såvel som driver dit skridt foran i en direkte linje, falder wobble såvel som uønsket bevægelse. I en ekstern forskningsundersøgelse af BCSMRF på 226 løbere havde dem, der brugte Nike React Infinity, en 52% lavere skadeshastighed såvel som verificeret, at de følte mindre smerter i deres fødder såvel som knæ.

Det ideelle par til dit natlige løb, der er absolut ingen grund til ikke at nå din personlige fineste med i dit arsenal. Forventet at falde den 16. januar på Nike, sætter dine alarmer nu kvinder såvel som herrer.

Billede gennem Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *