Catch Z’s Not L’s With This Supreme X Hästens Maranga Bed

Det ser ud til, at en Supreme Heavy News Week er indstillet til at fortsætte, da det New York -fødte brand afslører sit næste virale hit! Efterfølgende fra nyheden om mulig ægte religion og Tiffany & Co. -samarbejder har Supreme valgt at intensivere sit Accessorise -spil med denne signatur Hästens® Maranga® Bed.

Enhver fan af mærket vil vide, at Supreme ikke er fremmed for at skabe både finurlige og ligefrem ulige tilbehør og samarbejde, så det var kun virkelig et spørgsmål om tid, før en seng var på kortene.

Selve sengen ankommer med en king-sized kontinental statur og har en høj hvid & rød all-over plaid print. På toppen af ​​dette tryk linjer Supreme’s berømte kasse logo det ydre. Med hensyn til byggekvalitet består denne seng af 27 lag af det fineste hestehalehår for at give brugeren maksimal komfort. Derudover er Hästens® bomuld og uld, hør og lommefjedre alle vist til ekstraordinær bygningskvalitet.

Hvis du planlægger at coppe denne Supreme X Hästens® Maranga® -seng, burde du sandsynligvis bryde den sparegris. Denne samlers stykke kommanderer en betydelig pris på $ 23.990 USD og falder i morgen kl. 11. I beslægtede nyheder går skateboard tungvægte Supreme X Thrasher Magazine igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *