Et bedre kig på Sacai X Nike Vaporwaffle “Sail”

Efter at have fået et ekstremt kort kig på landingsbanerne i Paris Fashion Week tidligere på året, ser vi nu bedre på Sacai X Nike Vaporwaffle “Sail “. En af de mest populære hybrider i spillet, Chitose Abe har nu arbejdet sin magi på to nye silhuetter, såvel som vi alle er for det.

Lækager med tilladelse fra pålidelig sneaker insider @solebyJC, “sejlet” males i en noget patriotisk kombination, der kombinerer rød, hvid såvel som blå. Ligesom hendes to andre silhuetter, uanset fra den laterale såvel som mediale side, er Nike swooshes til tungerne såvel som snøresystemer fordoblet for en æstetik, der faktisk er dobbelt så flot.

Billede ved hjælp af SolebyJc

Billede ved hjælp af SolebyJc
Selvfølgelig kan du ikke tale om denne sammenbrud uden at diskutere det skøre mellemsålssystem, der ser ud som om det er skræl af bagfra. Dette fremhæves med en blå accent såvel som yderligere forhøjet ved hjælp af en sort gummi ydersål, der afslutter det stablede design.

På dette tidspunkt forstås intet andet om Sacai X Nike Vaporwaffle “Sail”, men vi forstår, at det introducerer engang om sommeren. Lad os forstå, om du tilføjer disse til din personlige samling såvel som i tilknyttede nyheder, Sacai X Nike Ldwaffle “Protege Load Soignant” for nylig blev auktioneret til Covid-19 lettelse!

Billede ved hjælp af SolebyJc

Billede ved hjælp af SolebyJc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *