Den nye Air Jordan 1 Mid “Bred” 2022 flaunts sit navn stolt

Michael Jordans Air Jordan 1 er en hæftesilhuet i hver sneakerheads rotation, fordi der går ind i scenen i 1985. I årenes løb har vi set forskellige OG -farver modtage retroudgivelser; Nogle opretholder deres originale design og andre med nogle justeringer. Et eksempel er den velkendte “opdrættede” farve, der har en to-tonet øvre og en hvid luft-mellemsål-det har vist sig på Jordan 1-lavene og endda den nylige “patentopdræt” iteration. I dag vender det tilbage til Mid-Top-versionen igen, men med et par ændringer.

Den kommende Air Jordan 1 Mid “Bred” 2022 opretholder sin sorte og røde øvre, tidligere kendt som “forbudt”, tilbage, da MJ bar luftskibets silhuet på banen med den samme farveordning på trods af at de brød de ensartede politikker på det tidspunkt.

Billede gennem SolebyJc
Int’l forsendelse

Se mere

At gøre dette ensemble anderledes end sine søskende er dens navn “opdrættet” trykt forskellige gange på tværs af alle paneler. Under hælen understreger en kontrasterende rød tekst, der lyder “Black + Red = opdrættet”, temaet og afslutter en anden eftertragtelig Jordan 1 Mid.

Air Jordan 1 Mid “Bred” Origins 2022 er et par, der er mange, der ønsker at klare sig i år. Sørg for at holde dig foran de seneste Nike -udgivelser her hos den eneste udbyder, da vi altid vil være den første til at underrette dig. I beslægtede nyheder, Air Jordan 1 midtoverflader i en “gul/hvid” farve.

Billede gennem SolebyJc
Int’l forsendelse

Se mere

Billede gennem SolebyJc
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *