Air Jordan 1 Low “Astrograbber” & “Night Track” har lige fået en stor genoplæsning!

Den meget eftertragtede Air Jordan 1 Low “Astrograbber” og Air Jordan 1 Low “Night Track” fik lige en stor genopstik på Nike UK! Inspireret af to af de mest legendariske ’70’ers Swoosh -silhuetter, lad ikke de grundlæggende, men alligevel slående æstetiske narre dig til at tro, at disse ikke er specielle, fordi tro os, når vi siger, at de absolut er det.

Malet i en ren hvid, sort og grå palet er “Astrograbber” et nikk til Nike -fodboldskoen, der debuterede tilbage i 1976. Med den samme konstruktion som OG er ligheden uhyggelig. På den anden side hylder “Night Track” hyldest til 1978’s Tailwind “Night Track”. Oprindeligt begavet til popkulturikoner som Michael Jackson og David Hasselhoff, blev det stillet til rådighed for offentligheden hele 34 år senere i 2012.

Air Jordan 1 Low “Astrograbber”

Int’l forsendelse

Køb nu

Air Jordan 1 Low “Astrograbber”

Int’l forsendelse

Køb nu

Begge par er dekoreret med småsten, der svulmer langs de laterale og mediale sidepaneler, en broderet jumpman på tungen, antallet “23” langs blonderfangeren og selvfølgelig den signaturvingede basketballmotiv, der er fint syet på hæl Air Jordan 1 Lav.

Tilgængelig nu fra Nike UK, Air Jordan 1 Low “Astrograbber” og Air Jordan 1 Low “Night Track” er begge must-haves, så slip det, du laver, og COP ideelt nu! Fortæl os, hvilken farve du foretrækker, og i beslægtede nyheder er Air Jordan 1 High OG “Black Toe Shattered Backboard” blevet afsløret!

Air Jordan 1 Low “Night Track”

Int’l forsendelse

Køb nu

Air Jordan 1 Low “Night Track”

Int’l forsendelse

Køb nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *