Et detaljeret kig på Nike Air Max 270 React

Nike Air Max 270 -reaktionen er, hænderne ned, en af ​​de mest interessante Swoosh -silhuetter, der skal frigives i år. Officielt afsløret i sidste uge tager vi nu et meget bedre kig på skoen, såvel som vi ikke overdriver, når vi siger, at vi er over hyped for denne udgivelse!

Baseret fra 2018’s mest fremtrædende livsstil, Air Max 270, er det blevet tilvejebragt en fuld reaktion mellemsål, der er taget direkte fra React Aspect 87. Fra disse skud kan du se AM270Rs unikke farveplan, der hylder til den tidlige 20. Century Bauhaus Movement. En bar tach -bygning bruges ligeledes til denne sko, hvilket gør det muligt for overlejringer at se ud som om de flyder på grund af en ny metode, der er etableret især til denne model.

Udformet af en række hårde, slidstyrke materialer, vil du opdage Swoosh-branding på hælen såvel som tunge, hvoraf sidstnævnte ligeledes er broderet med “Air270 React”; tekst. En slående swoosh skyder ligeledes den laterale såvel som mediale sider på typisk Nike -måde, såvel som reb snørebånd binder det helt og afslutter det unikke look.

Hvis du er fan af den splinternye Nike Air Max 270 React, vil du gerne opdage, at det er klar til at falde i Nike såvel som at vælge aktionister den 3. juli – mindre end en måned væk! Arrangeret til frigivet sammen med et væld af andre farver, lad os forstå, hvad du tror på denne splinterny silhuet.

Billeder via Sneaker News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *