Se først på Union La X Air Jordan 4 SP “OFF NOIR”

Rygter om en Union La X Air Jordan 4 SP Partnerskab har lavet deres runder, fordi vi sidste sommer såvel som fordi vi ikke har haft noget Imidlertid lækker såvel som teasere indtil nu. For første gang nogensinde kommer vi tæt på med den pågældende egentlige sko, såvel som den har udløst snarere en opstemning blandt sneakerheads overalt.

Billede gennem upcycle.sneaks
Billeder med tilladelse fra Sneaker Insider @Upcycle.Sneaks, “Off Noir” har en premium ruskind såvel som at passe sammen med at bygge med kontraststing, der løber igennem. Når du kan prale af den nøjagtige samme farve, der blev blokeret æstetisk som Ula’s Air Jordan 1 fra 2018, vil du ligeledes opdage semi-translucerende gummi-aspekter også, type som den off-white X Air Jordan 4 “sejl”, som til sidst faldt i weekenden.

Nedenunder opdager du en off-white luft mellemsål til en sparsom stemning, såvel som en speciel co-brandet hangtag kan ligeledes opdages at pryde de øverste øje. For at runde alt af rammer en stor “Nike Air” -emblem hælen og afslutter designet.

Billede gennem upcycle.sneaks
Når vi falder sammen med en “Guava Ice” -variant, der er speciel for Union, forventes Unionen La X Nike Air Jordan 4 SP “Off Noir” at falde den 25. august med et omkostningsmærke på omkring £ 210 Lad os forstå, hvad du tror på dette Den tvivlsomme crep såvel som i tilknyttede nyheder falder den off-white X Air Jordan 4 “opdrættet” senere på året!

Billede gennem upcycle.sneaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *