Nike SB Dunk “Fruity Pack” er æblet i vores øje

, det ligner SB Dunk Hype er indstillet til at fortsætte i år, når vi ser vores allerførste kig på Nike SB Dunk “Fruity Pack”. En frisk plukket overtagelse af skate -skoen, der er så mange fantastiske farver at vælge imellem!

Isler, der er afsløret i fire farver, ved ikke, hvilke frugter især der inspirerer hvert par, men hvis vi skulle fare for et gæt, er det “grønne” par et nikk til sprøde æbler, “røde” ser ud til jordbær, det “blå” par Harkens tilbage til blåbær, mens den “gule” sandsynligvis er en ode til ananas. Arbejder på toppen af ​​en premium læderbase, smøragtige ruskindpaneler vikles rundt om toebox, hæl og snøresystem for et utroligt premium look og fornemmelse.

Billede gennem JFGrails
Int’l forsendelse

Se mere

Billede gennem JFGrails
Int’l forsendelse

Se mere

På tværs af sidevæggene finder du en Nike Swoosh, der skyder bedst gennem lateraler og medials, og ned under en sprød off-white mellemsål er til stede, hvilket giver en vintage stemning, som vi absolut elsker.

Nike SB Dunk Low “Fruity Collection” er en bestemt must-cop! Ifølge vores kilder frigives de som en del af Beaverton -mærkets årlige 4/20 dråbe, skønt dette endnu ikke er bekræftet. Fortæl os, hvilken farve du føler mest, og mens du er her, kan du lige så godt tage et smugkig på QuartersNacks x Nike SB Dunk Low “Reverse Zebra”!

Billede gennem JFGrails
Int’l forsendelse

Se mere

Billede gennem JFGrails
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *