Neutrale toner dekorerer Nike Dunk Low “Coconut Milk”

Nike Dunk er en betydelig fan af neutrale toner-bevist af sin strøm af to-tonede fleksible farver siden dens genoplivning i den moderne sneaker-scene. En af de seneste gengivelser på vores radar, med titlen The Udefined, er et par, der garanteres at være en øjeblikkelig udsalg på sin faldsdag.

Parret introducerer en lav-top-profil med glat læderkonstruktion, hvilket giver vintage-design en premium-fornemmelse. Underlagene nyder en off-white tone, især tale om tåbokse, kvart vinduer samt kraver. Hvad angår modstykkerne, fylder en rigere skygge af fløde panelerne, der giver en dejlig kontrastbalance til designet.

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Swoosh -logoer på laterale såvel som mediale sider vælger en renere nuance af hvidt end resten, hvilket yderligere fremhæver farvepaletten. Midtsålen i fuld længde såvel som holdbar gummi ydersål slutter sig ligeledes til festen og afslutter endnu en eftertragtelig dunk. Forvent naturligvis en super letvægtsfølelse med disse trænere ud over komfort!

Nike Dunk Low “Coconut Milk” er et par, der er på den must-have-liste over seriøse dunk-samlere. Vi foreslår, at du inspicerer tilbage lige her på den eneste leverandør for alle de nyeste Nike -udgivelser. I tilknyttede nyheder er Nike Dunk Low “Fossil Rose” et forår vigtigt.

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Billede via Nike
Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *