Tag dit striktøjsspil til nye højder med Represents Mohair Sweater

For adskillige af os sender omtalen af ​​Knitwear en kold chill ned i rygsøjlen, fordi vi typisk tænker på disse stykker som udelukkende vintertøj. Hvad hvis vi fortalte dig, at det ikke var tilfældet? Med det bedste stykke strikstøj kan du bære og lægge disse varer året rundt, og det er netop derfor, vi vil introducere dig til at repræsentere mohair sweater.

Billede gennem repræsenterer
EU -forsendelse

Køb nu

Denne trendy tilføjelse ankommer med en 50% mohair, 30% nylon og 20% ​​uldkonstruktion, hvilket skaber et tungvægtdesign, der stadig kan prale af ekstraordinær form. Ud over sin lidt beskårne pasform viser dette stykke en ribben hem, nakke og manchetter for at garantere, at varen forbliver behageligt og beskyttet i hele slid. Med Represents logo, der kun findes på den indre halsudskæring, er dette stykke meget egnet til dem, der ønsker at tilføje et strejf af minimalisme eller kontrolleret stil i deres pasninger.

Vises i både en slående “sort” og en lys og dristig “cobalt” farvetone, vil en af ​​disse gengivelser parre perfekt med en række toner. For dem, der ønsker at klare denne repræsenterer Mohair -sweater, er den i øjeblikket på lager på brandets websted, så vent ikke!

Billede gennem repræsenterer
EU -forsendelse

Køb nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *