Denne Louis Vuitton -sneakerboks er det tilbehør, du aldrig har forstået, at du havde brug for

, giver dine sneakers lignende såvel som omhu, de er værdige med denne ekstra elegante Louis Vuitton Sneaker Box. I overensstemmelse med varmt på hælene på udsættelsen af ​​den enorme sneaker bagagerum tidligere i denne måned er den mindre, bærbare version lavet til korte ture såvel som dine ekstra-specielle par. Ekspertligt udviklet til at vise dine yndlings snig, mens de sikrer, at de er beskyttet af såvel som rene, kan dette bringe situationen være lidt ekstrovert – men det stopper os ikke med at ønske en. Eller to. Måske tre …

Udformet i premium læder er kassen pyntet med LVs berømte monogram Eclipse Motif. Med en gennemgående dør, der viser det par, der er heldige, der er tilstrækkeligt til online indeni, er der ligeledes to skuffer til dig at stash reservespil, rengøringsforsyninger eller enhver form for andet tilbehør, du måtte have brug for. Hvis du føler dig yderligere overbærende, kan du købe et antal af disse kasser samt stable dem op for en meget mere dekadent interiøropbevaringsløsning.

Louis Vuitton -sneakerboksen såvel som enorm bagagerum frigives i Miami den 3. december. Der er endnu ikke noget ord om nøjagtigt, hvor meget det vil sætte dig tilbage, men hold det låst ind i den eneste leverandør for meget flere opdateringer om denne historie ud over de seneste nyheder såvel som udgivelser.

Billede gennem Louis Vuitton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *