Den stakkels Bunny X Adidas Forum Lo bliver afsløret

Vi forstod en fattig Bunny X Adidas Forum Lo var i værkerne, men vi havde ikke noget koncept i hvilken form eller type – indtil nu er det. Efter måneder såvel som måneder med rygter såvel som spekulation, tager vi til sidst vores allerførste kig på Puerto Rica -rapperens officielle tre striber -samarbejde, såvel som det er en ting af skønhed.

Afsløret af Kith Professional Photographer Tyler Mansour, er den stakkels Bunny’s håndtag Forum Lo malet i en overflod af jordagtige toner. Når man tager motivation fra skateboarding såvel som vandreture, kombinerer Ultra Luxe -bygningen læder såvel som passer sammen sammen, alt på toppen af ​​et langvarigt tyggegummi -mellemsål, der tilføjer den hårde æstetik. Reggaetons signatur øjenemblem rammer tungen, mens en bunny -grafik kan opdages på ydersålen.

Billede ved hjælp af Tyler Mansour

Billede ved hjælp af Tyler Mansour
En aftagelig spænde krave bruger den største lockdown -pasform, såvel som når stroppen åbnes, læser den “yo Visto Asi”, som faktisk svarer til “I -kjole som denne” eller “Jeg kjole på denne måde” på engelsk og afrunder Ønsket adidas Collab.

En udgivelsesdato er endnu ikke officielt verificeret for den stakkels Bunny X Adidas Forum LO, så sørg for at holde den låst på den eneste leverandør for mange flere nyheder, når den udvikler sig! Lad os forstå, om du copping, såvel som i tilknyttede nyheder, forbedrer Yeezy 350 V2 “Mono Pack” bare dukkede op i fire farver!

Billede ved hjælp af Tyler Mansour

Billede ved hjælp af Tyler Mansour

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *