Den seneste Craig Green X Adidas Collection Reworks Classics fra The Ground Up

Craig Green er bestemt ikke fremmed, når det kommer til tre Stripes -samarbejder. Et partnerskab, der begyndte i starten af ​​året, har Power -duoen igen genforenet for deres seneste Craig Green X Adidas -samling, og det er i modsætning til noget, vi har set før. Når du tager en række klassikere og samarbejder dem fuldt ud fra bunden af, vil du ikke gå glip af dette!

Billede via Adidas

Billede via Adidas
Når vi sparker det hele med to par superstjerner, herunder “Black Green” og “Bright Red”, bevarer begge farver deres signatur shelltoe langs fronten, men resten af ​​skoen er temmelig meget genkendelig. Udformet af en række lodrette og vandrette sting, mens den samlede konstruktion muligvis ikke føles så præmie som det sædvanlige læder, tilbyder det en åndbar og let æstetik, der er mere end velkommen i vores øjne.

Næste stop ankommer rivalisering Polta AKH til “Navy” og “White” -muligheder og er blevet dekonstrueret til det næste niveau. I lighed med den britiske modedesigners tidligere genworks er der anvendt en blank TPU -overlay oven på hver sko for ekstra dimension.

Billede via Adidas

Billede via Adidas
Endelig falder Kontuur III i “sort” og “grøn” og er inspireret af det klassiske fodboldstøvdesign. Metalliske toner og ruskindelementer kontrasterer hinanden for den perfekte sammenstilling af materialer, og afrunding af det hele er en holdbar gummi ydersål, der er et nikk til de pind, du måske finder på et par fodboldsko.

Lancering den 6. november kl. 23 er den seneste og bedste Craig Green X Adidas -samling et mesterværk. Fortæl os, hvilken farve du føler mest, og i beslægtede nyheder fortsætter Bape X-ubesejrede X Adidas ZX 8000 den legendariske trevejs-sammenbrud!

Billede via Adidas

Billede via Adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *