Adidas Ultra -stigningen 1.0 “Triple White” gør et legendarisk comeback denne måned

, mens Ultra -stigningen debuterede i februar 2015, den skød ikke så meget som superstardom indtil maj året, da Kanye West Brugte Adidas Ultra stigning 1,0 “Triple White” under en koncert. Praktisk straks begyndte den løbende silhuet at sælge overalt med videresalgsomkostninger, der fordobles eller endda tredoblede i nogle tilfælde. Nu, et halvt årti senere, bringer de tre striber ikonet tilbage, såvel som her er det, vi forstår om genopbygningen indtil videre.

Med en fuld Primeknit-overdel dyppes “Triple White” i en helt hvid kombination, der faktisk er så ren som den bliver. Mod de laterale såvel som mediale sider opdager du et matbur, der giver stabilitet såvel som støtte som intet andet derude. En stilfunktion som denne var uhørt tilbage i ’15, såvel som fem år senere er det stadig go-to-muligheden for adskillige løbere derude.

Billede gennem adidas
Nedenunder er det, hvor al magien sker. Tilført med Adidas ‘signaturpost øget teknologi, komfort såvel som dæmpning er langt foran konkurrencen. Det er derefter foret med en hårdt iført kontinental gummi ydersål til modstandsdygtig trækkraft med hvert trin.

Mens den tyske enorme endnu ikke officielt har bekræftet dette comeback, pakker sælgere i hele Europa allerede Adidas Ultra øger 1.0 “Triple White” til en 17. maj-frigivelse, så sørg for at holde den låst på den eneste udbyder for meget mere Nyheder, når det udvikler sig! I tilknyttede nyheder skal du se på foden på foden på Parley x Adidas ultra øges ikke!

Billede gennem adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *