Et officielt kig på Miu Miu X New Balance 574 Partnership

New Balance har samlet et stærkt team af samarbejdspartnere i de seneste år, med et par fremtrædende navne, der allerede har mere end mindst et ensemble. At holde dette sagt, en af ​​de nye joinere af det Boston-baserede brand’s Miuccia Pradas italienske modemærke Miu Miu, der tilbyder en tre-sko-pakke med fokus på NB 574-silhuetten.

Først udsat på etiketens forår/sommer 2022 -landingsbane sidste år, samarbejdede det samarbejdsmæssige Miu Miu X New Balance 574 Partnerskab i 1988 traditionelt med et dekonstrueret look; Ragged denim -værktøj på tværs af alle paneler.

Billede via Miu Miu/New Balance
Int’l forsendelse

Køb nu

Miu Miu New Balance fitnessinstruktører tilbyder tre farver: “White”, “Tan”, samt “Navy”. Profil “N” -logoer i deres titulære farvetone på tværs af sidepanelerne bevarer modellens OG-look, mens dual-branding på tungerne såvel som bageste overlays understreger duoens første samarbejde nogensinde. Underfodet, en støttende indkapsling mellemsål hjem, den øverste såvel som sikrer, at komforten er til stede hele dagen, mens sorte accenter let udtværes gennem yderligere hæver den forudbårne stemning såvel som i alt det eftertragtede design.

Miu Miu X New Balance 574 tilbydes nu til forudbestilling via Miu Miu, så sørg for at handle hurtigt, før det er så godt sent! Bliv låst lige her på den eneste leverandør for at holde sig foran de seneste New Balance -dråber. I tilknyttede nyheder er Comme des Garçons Homme X New Balance 550 “Black” & “White” i værkerne.

Billede via Miu Miu/New Balance
Int’l forsendelse

Køb nu

Billede via Miu Miu/New Balance
Int’l forsendelse

Køb nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *