Nike Air Max før-dagen er viet til Steve Prefontaine

, da vi hurtigt nærmer os Air Max Day (26. marts), kan vi forvente at se meddelelserne komme over oversvømmelse i frigivelser af begrænset udgave samt brand- Nye silhuetter. Nå, den allerførste af partiet er netop blevet afsløret i typen af ​​Nike Air Max før dag, et splinternyt design til 2021.

Inspireret af Nikes rige løbende historie såvel som den legendariske Steve Prefontaine, kombinerer parret vintage -look med revolutionær moderne teknologi. I situationen er du ikke bekendt med Prefontaine, det er værd at bemærke, at han var en rekordstor afstandsløber fra Oregon, der arbejdede med at lukke med Phil Knight såvel som udgift Bowerman i de tidlige dage af Nike.

Billede gennem Nike

Billede gennem Nike
Selvom Steve Prefontaine døde ung efter en tragisk ulykke, lever hans ånd videre med Nike, med Phil, der ofte navngiver før som en af ​​hans mest betydningsfulde påvirkninger. Overdelene på den nye sneaker er udformet af fuldstændig genanvendt ruskind såvel som polyesterpaneler samt fremvisning af farveblokering med den legendariske Nike Swoosh, der kører med hver side. Sort branding fremhæver den mynte-grønne farve perfekt.

Under fødderne ligner et aggressivt mellemsålesystem 70’erne løbere endnu på en helt genial måde, med et fuldt synligt Air Max-system, der findes under hælen til dæmpning overhovedet. Hårdt slidbaner på tværs af ydersålen i alt udseendet her og tilføjer endnu en funktion i den radikale stil, der ses på tværs af sneakers.

Billede gennem Nike

Billede gennem Nike
Nike Air Max før dagen skal frigives gennem SNKRS-appen på Air Max Day 2021 (26. marts). Lige her på den eneste udbyder er vi fuldstændigt at score denne splinternye silhuet såvel som vil ønske at klare, hvad synes du? Sørg for at holde det låst i bedst lige her hos den eneste udbyder, såvel som mens du er lige her, skal du inspicere den kommende Clot X Sacai X Nike Ldwaffle!

Billede gennem Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *