Nike Air Jordan 11 Low “Concord Bred” er indstillet til at falde i en husholdningsstørrelse

, når det vedrører de berømte Jordan-farver, er der altid et par, der er i tankerne i tankerne. Den knuste bagplade, Chicago, Game Royal, UNC såvel som for os, er Nike Air Jordan 11 Low “Concord opdrættet” der oppe med de tidlige storheder. Nu er Jumpman indstillet til at introducere denne ekstraordinære sneaker for hele familien.

Billeder gennem Nike
At tage motivation fra 2 af de fantastiske farver fra fortiden. Denne sko er dekoreret med den traditionelle Ying & Yang -øvre fra OG Concord. Med et hvidt læder på den snørende del kontrasteret af et patent hit over mudguard. Det, der adskiller denne iteration, er tilføjelsen af ​​et dynamisk rødt sålsystem, der garanterer, at denne sneaker skiller sig ud.

Når du frigiver i mænd, klasseskole såvel som førskolestørrelse, kan du sørge for, at hele husstanden stunker i Nike Air Jordan Xi “Concord opdrættet”. Planlagt til en 20. juni -udgivelsesdato er dette underlagt ændring på grund af Coronavirus -pandemien. Hold det låst til den eneste udbyder for alle nyhederne såvel som udgivelser på dine foretrukne Jordans!

Billeder gennem Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *