Frygten for Gud X Converse Collection får en genopfyldning i denne uge!

Hvis du ikke fik en chance for at klare frygt for Gud x Converse Chuck 70 Collection tidligere på året, skal du ikke bekymre dig, da det eftertragtede samarbejde er indstillet til at genopfylde senere i denne uge! Jerry Lorenzos overtagelse af klassikeren, det har fået en ru og klar makeover, der helt sikkert vil arbejde med enhver pasform, du kaster på dem!

Ved at prale af et to-tone look, der er så rent som det bliver, er overdelene indpakket i vintage lærred, mens tungen er færdig i smøragtigt glat tumblet læder. OG Converse Rubber Toe Cap gør comeback, mens ekstra lange snørebånd elegant vikles rundt om ankelen for den signatur frygt for Gud ser ud, som vi alle kender og elsker.

Int’l forsendelse

Se mere

Int’l forsendelse

Se mere

“Essentials” er ætset over venstre hæl, og afrunding af det hele er et par brugerdefinerede co-brandede indlægssåler, der cementerer samarbejdet og afslutter den monokromatiske æstetik.

På dette tidspunkt er det kun den “sorte” og “naturlige elfenben” -farve, ! I andre Collab-nyheder bekræftede Virgil Abloh netop, at en anden off-white X Nike Dunk Low er på vej!

Int’l forsendelse

Se mere

Int’l forsendelse

Se mere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *