Air Jordan 1 Mid SE “Union Black Toe” er stadig tilgængelig!

Vi kan ikke tro, at Air Jordan 1 Mid SE “Union Black Toe” stadig er tilgængelig! Uden et spørgsmål et af de mest populære midtfarver, der skal falder i år, hvis du ikke håndterede for at beskytte et par tidligere i denne sæson, skal du ikke bekymre dig, da du stadig kan politibetjent på Foot Locker UK bedst nu!

Ved at tage stil -signaler fra Union La La Partnership fra 2018 er “Union Black Toe” malet i en ren skåret farveplan, der kombinerer sort, grå såvel som hvid ud over et strejf af rødt ved hælen for stor målestok. Arbejder på en smøragtig glat ruskindbase, er dette overlejret af premium tumblet læder ved ankelen, sidepaneler såvel som tåboks, mens nylon ligeledes har et fleksibelt look såvel som fornemmelse.

Nedenunder opdager du en vanvittigt behagelig Nike Air mellemsål, der er ideel til enhver form for lejligheder, såvel som til at runde alt ud, en slående sort swoosh -skud over laterale såvel som mediale sidepaneler, der afslutter den legendariske Air Jordan 1 design.

Hvad er der ikke at lide ved Air Jordan 1 Mid SE “Union Black Toe”? Tilbudt til en utrolig begrænset tid på Foot Locker UK, stop det, du laver, såvel som politibetjenten bedst nu! Lad os forstå, hvis du håndterede for at få din størrelse, såvel som mens du er her, kan du også tage dit fineste look på Air Jordan 1 High OG “Tokyo”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *