Comme des Garçons x Nike Shox TL får til sidst en udgivelsesdato

, der er betragtet af adskillige sneakerheads såvel som fashionistas som højdepunktet i modemåned Ud over nu, praktisk talt otte måneder senere, har vi til sidst en udgivelsesdato – såvel som det er lige rundt om hjørnet!

Selvom dette ikke er deres allerførste partnerskab med Swoosh, er det bestemt en af ​​de mest unikke. Håndtering af den berømte Shox TL -silhuet, denne CDG -iteration af topkvalitet vil frigive i to unikke farver, nemlig ‘Triple White’ såvel som ‘Triple Black’.

Prale af signaturfjedersålesystemet, flosset trim, der skitserer ved Swoosh såvel som Tongue -fanen, giver skoen et unikt look. Det tidlige ’00’ers design afsluttes derefter med en enorm “Comme des Garçons”; Logokæde omkring midtfodområdet, der dukker op i sølv eller guld afhængigt af den farve, du vælger.

Tilgængelig nu i Japan forventes Comme des Garçons x Nike Shox TL at få en verdensomspændende udgivelse den 13. juni. Vil du tilføje et par til din samling? Fortæl os det, såvel som mens du er her, se på det fulde Nike Sneaker -serie!

Billeder gennem hypebae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *