Sådan styler: Nike X Sacai Ldwaffle

I maj 2019 eksploderede de to første tilføjelser af Nike X Sacai Ldwaffle tilsyneladende på alles radar og tog hurtigt sneakerverdenen med storm. Siden dette punkt har vi set en række Nike X Sacai -samarbejder og til gengæld flere ldwaffles er ankommet.

Fra den nylige lyse og dristige clot x sacai x nike ldwaffle til det slanke og stilfulde fragmentdesign x sacai x nike ldwaffle, der er en række farver, der allerede tilbydes, og tingene bremser ikke.

På grund af antallet af tilgængelige ldwaffles, troede vi, at vi ville besvare et spørgsmål stillet af mange mennesker – hvordan styler du dem faktisk? For at svare på dette har vi åbnet vores garderobeskabe og tappet vores produktspecialister lige her på den eneste leverandør for at give dig de nyeste tricks, tip og råd for at få dine pasninger til at se så godt ud som dine spark!

Billede via den eneste leverandør
Int’l forsendelse

Se mere

Fit 1 – Sacai X Nike Ldwaffle “Daybreak Blue”

Til vores første tøj har vi holdt tingene lyse og farverige med en række gratis toner, mens vi stadig sigter mod en almindelig monteret silhuet. På den øverste del har vi lagdelt en Nike X Nocta Yellow Hoodie med en lys varsity -jakke for at skabe et udseende perfekt til de køligere måneder af året. Blå og gule toner fungerer unisont for at matche skoens flair, mens neutrale pops af hvid og sort hjælper med at holde ting sammen.

Billede via den eneste leverandør
Int’l forsendelse

Se mere

På den nedre del supplerer et let vaskpar jeans den blå mesh øvre del af skoene, mens en hvid ydre søm holder tingene friske. Hvis du er usikker på at bruge for meget farve i dine pasninger, vil nuancer af hvid, grå og marineblå også parre sig godt med hver af tonefunktionerne på “Daybreak Blue”.

Billede via den eneste leverandør
Int’l forsendelse

Se mere

Fit 2 – clot x sacai x nike ldwaffle “netto orange blaze”

Til vores anden udgave vugger vi den meget efterspurgte Clot X Sacai X Nike Ldwaffle med en dejlig afslappet pasform, perfekt til dem, der off tutty lejligheder. På overkroppen har vi holdt tingene enkle med en Nikelab fleece -hættetrøje i en komplementær orange farvetone. Kontrasterende rene hvide nuancer på både Nike Swoosh og det hætte, der trækker arbejde i unison med både bukserne og den off -hvide detaljer på skoene.

Billede via den eneste leverandør
Int’l forsendelse

Se mere

Med det afslappede tema sports den nederste del af pasningen et andet Nikelab -stykke i form af fleece -joggere. Disse joggere er udstyret med en neutral “lys knogle” farvetone, hvilket gør dem perfekte til parring med en række farver og stilarter. Igen, hvis du er usikker på din farvebrug, fungerer netop dette par Nike X Sacais perfekt med sorte eller grå toner og nuancer, så der er altid muligheder.

Billede via den eneste leverandør
Int’l forsendelse

Se mere

Fit 3 – Fragment Design X Sacai X Nike Ldwaffle “Gray White”

Dine pasninger behøver ikke altid at være kompliceret, og denne opstilling er parret med fragmentdesignet x sacai x nike ldwaffle grå hvid beviser simpelthen det. Dette afslappet look er udstyret med forår og sommer i tankerne og bruger grundlæggende neutrale toner til at henlede opmærksomheden direkte på dine fødder. På overkroppen har vi brugt en simpel hvid T-shirt og parret den med en let kæde/vedhæng til små detaljer.

Billede via den eneste leverandør
Int’l forsendelse

Se mere

Bunden af ​​pasningen kan prale af et gråt par Nike -joggere komplet med et Allover Swoosh -logo -tryk i en kontrasterende hvid tone. Disse joggere er mansjet i ankelen for at give en slank konisk, der yderligere fremhæver skoene som højdepunktet i pasningen. Da skoene selv kan prale af en neutral farve, er mulighederne for at tilføje lidt farve i denne pasform dybest set uendelige! Til at begynde med anbefaler vi en klassisk farvet bombefly eller sporjakke.

Billede via den eneste leverandør
Int’l forsendelse

Se mere

Fragment Design X Sacai X Nike Ldwaffle “Navy Black”

Til vores sidste pasform rocker vi det tidløse fragmentdesign X Sacai X Nike Ldwaffle “Navy Black” på fødderne sammen med et monokromatisk stylet look. Monokromatisk udseende er optimale i de vintermåneder og ser fantastisk ud, når du holder tingene rene og uniformerede. På den øverste del af denne pasform har vi brugt en Navy Nike Heritage Cord Track Top sammen med en Navy T-shirt af en lignende farvetone. Omkring halsen har vi tilføjet en simpel sølvkæde for at nedbryde disse to stykker og nogle ekstra lag.

Billede via den eneste leverandør
Int’l forsendelse

Se mere

På den nederste del af pasningen har vi valgt et marineblå par Nike -træningsdragtbund komplet med en konisk pasform og en lynlås for at henlede opmærksomheden på skoene og den nedre del. Hvis marinen ikke er din farve normalt, kan du parre denne sko med en enorm række farver, herunder neutrale som grå og hvide og andre toner som orange, røde og mørkere greener. Vi vil sandsynligvis anbefale at holde sig væk fra sort, da der kan være et tonalt sammenstød, men når alt kommer til alt er regler for at blive brudt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *