Kunne en a-cold-wall* X Nike Ispa Road Warrior være i værkerne?

Uden en skygge af tvivl er ISPA Road Warrior en af ​​de mest ambitiøse såvel som eksperimentelle Nike -silhuetter fra 2020. afslørede en del af den ekstremt konceptuelle ISPA 2020 -samling, selv Kanye West selv offentligt bifalder det. Nu ser det ud til, at en a-cold-wall* X Nike Ispa Road Warrior kan være i værkerne, såvel som her er hvad vi forstår indtil videre!

En total inversion af den originale farve, ACWs Samuel Ross tog til Instagram for at udsætte den skøre træner. Den øverste farvning, der er malet i en sort, lilla, såvel som blå farveskema, har en flerlags stil, der ser ud som om den er blevet snappet direkte fra fremtiden. Et lynlåslået påvirket snøresystem giver den øverste lockdown-pasform, mens trækfaner på tungen såvel som hæl giver skoen en ultra hård æstetik, som vi ikke kan hjælpe dog efterår som med.

Nedenunder opdager du en kalk miljøvenlig zoom luft-mellemsål, der ser ud til at tage motivation fra Shox-linjen, såvel som afrunding af alt er et computertastaturinspireret ydersål, der er absolut sindssyg.

Kunne dette være A-Cold-Wall* X Nike Ispa Road Warrior eller bare en kommende farve? Kun tiden vil vise, så sørg for at holde den låst på den eneste udbyder for meget flere nyheder, når den udvikler sig! Lad os forstå, om du ville klare dig, såvel som mens du er her, kan du også tage dit allerførste kig på den rygte Ultimate X Nike Air Max plus samarbejde!

Billede gennem Samuel Ross

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *