Adidas af Raf Simons Ozweego får en skinnende Chrome Makeover

, som om Adidas af Raf Simons Ozweego ikke allerede var iøjnefaldende nok, den belgiske modedesigner har lige givet sin signatur sneaker en chromed-out makeover, der er hård at ignorere. Vi bestod af seks unikke farver, og vi fik faktisk et snik af samlingen tilbage i juni sidste år!

Ankom til sort, grå, hvid, lyserød, rød og blå farveindstillinger, er den øverste halvdel af hver sko udformet af et glat mat læder og er farveblokeret til perfektion. Når det er sagt, når du bevæger dig nedad, vil du opdage, at det er belagt i en spejlet TPU -film, der hylder Glam Rock -æraen fra 70’erne, der var centralt for RAF Simons inspiration til sæsonen.

Branding holdes på et minimum her, med RAFs navn skrevet på tungerne, og tre lodrette striber, der pryder hælregionen, minder dig om, at dette faktisk er et Adidas -samarbejde.

Indstillet til at falde den 23. maj, mens de splinternye Adidas af RAF Simons RZ Ozweego Colourways muligvis ikke er for alle, fortjener de bestemt en plads i din rotation. Fortæl os, om du griber fat i et par, og mens du er her, skal du se på det fulde Adidas Sneaker -serie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *