Sacai Vibes fungerer på Nike SB “Hack Pack”

Nike’s Skateboarding Division kanaliserer deres indre Sacai med Nike SB “Hack Pack”. Et koncept, der tydeligt er påvirket af Chitose Abe’s vildt fremtrædende samarbejde, kombinerer samlingen blazerkanten med Bruin Edge, hvilket resulterer i en dekonstrueret sneaker, der helt sikkert drejer hoveder denne sæson.

Hakket såvel som syet sammen som Frankensteins monster, “Hack Pack” har en ren hvidt lærredskal med grå ruskindpaneler, der rammer tåen såvel som hælen. Langs den laterale såvel som mediale sidepaneler opdager du en swoosh, der ser ud som om den er blevet revet ud, hvilket efterlader blå flosset syning, såvel som du ligeledes opdager endnu en swoosh, der svinger over tåboksen i marinen.

Billede gennem sneakpeekicks
Ligesom den tidligere nævnte SACAI -kollaps, optræder en ekstra tunge i rødt med “Nike SB” -mærke, såvel som for at runde alt ud, yderligere stykker gør deres metode til fronten såvel som bagsiden af ​​mellemsålen og afslutter udseendet.

På dette tidspunkt forstås meget meget andet om Nike SB “Hack Pack”, så sørg for at holde den låst på den eneste udbyder, hvis du vil have et par i din samling!

Billede gennem sneakpeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *